Reklam
Reklam
DÜNYA DÜZCE GÜNLERİNE BELEDİYE DAMGASI

DÜNYA DÜZCE GÜNLERİNE BELEDİYE DAMGASI

10 Ağustos 2022 - 17:52

Her yılın Ağustos ayının birinci gününün Dünya Düzce Günü olarak ilan edilmesinin ardından Anıtpark meydanında başlayan etkinliklerde Belediye birimleri açtıkları stantlarla Düzcelilere hizmet verdi. Birimlerde üretilen ürünler vatandaşlara tanıtıldı.

Düzce Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren müdürlükler, açtıkları stantlarla el emeği ürünleri satışa sundu. Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Kulübü, Anıtpark alanına gelen çocuklara ücretsiz yüz boyaması yetişkinlere geçici dövme yaparken yiyecek ve içecek satışı da gerçekleştirdi.

BELMEK DE ÜRÜNLERİNİ SERGİLEDİ

Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (BELMEK) daha önce olduğu bu etkinliklerde yerini alarak ürünlerini hem tanıtıp hem de satışa çıkardı. Yıl boyunca onlarca kursiyerin eğitim aldıkları alanla ilgili yaptıkları ürünler, açılan stantlarda sergilendi.

KAZANÇ YARDIM İŞLERİNDE KULLANILACAK

Düzce Belediyesinin diğer bir Müdürlüğü olan Sosyal Yardım İşleri de kendi yaptıkları el emeği hediyelik eşyalar ve unlu mamullerin satışını yaparken elde edecekleri kazancı yardım işlerinde kullanacaklar.

KENT KONSEYİ

Düzce Belediyesi Kent Konseyi de Dünya Düzce Günleri etkinliklerinde aktif rol alarak özellikle kadın ve gençlerin stantlarda satış yapmalarına olanak sağladı. Gençlik Meclisi, alana gelen gençlere hem kendi çalışmalarını anlattı hem de gönüllü olarak çalışmalara katılmalarına davet etti. Öte yandan ilçe belediyeleri, devlet kurumu ve STK’da el emeği göz nuru ürünleri sergileyerek Düzce’de yapılan çalışmaları daha geniş kitlelere anlatmaya gayret gösterdi.

Anıtpark Meydanında 8 gün boyunca gerçekleştirilen Dünya Düzce Günleri etkinliklerinde; hem vatandaş hem esnaf hem de kurumlar memnuniyetlerini her fırsatta dile getirdi.

Bu haber 598 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Selçuk Aslan; iftar sonrası Düzce Arama Kurtarma Derneği (DAKE)'ni ziyaret etti.
Vali Selçuk Aslan; iftar sonrası Düzce Arama Kurtarma Derneği...
Akçakoca’da 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamaları devam ediyor.
Akçakoca’da 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası...