Reklam
Reklam
Düzce asayiş suclulara göz açtırmıyor

Düzce asayiş suclulara göz açtırmıyor

14 Ocak 2023 - 17:30

DÜZCE İl Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından 01-12 Ocak 2023 tarihleri arasında il merkezinde umuma açık işyerleri ve metruk alanlarda, park/bahçelerde, eğlence mekânlarında ve aranan şahıslara yönelik olarak Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesince yapılan çalışmalarda;

✓ 7105 Şahsın sorgulaması yapılarak haklarında çeşitli suçlardan aranması bulunan 26 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, çıkarıldıkları adli makamlarca 11 şahıs tutuklanmıştır. Tutuklanan bu şahısların içerisinde haklarında 8 yıl 1 ay, 6 yıl 7 ay, 3 yıl 4 ay, 3 yıl 4 ay kesinleşmiş mahkûmiyet cezası bulunan 4 şahıs bulunmaktadır.

o Bu uygulamalar sonucunda il merkezimizce ; (7) adet Ruhsatsız Tabanca, (1) adet Kurusıkı Tabanca, (2) adet Av Tüfeği, (55) adet Fişek, (2) adet bıçak (1) adet Kılıç, (7,44) gr Esrar, (9) gr Metamfetamin, 6 gram Bonzai (1) adet Uyuşturucu ve Uyarıcı madde etkisine sahip sentetik hap, 1 adet Ecstasy, (1) adet Hassas Terazi ele geçirilmiştir.

✓ Ekiplerimizin şüpheli araç incelemesi üzerine yapılan incelemede bir şahsa ait 6 gram BONZAİ, 8 gram METAMFETAMİN, 2 gram ESRAR madde ve 1 adet hassas terazi bulunmuş, şahsın ayrıca 1 yıl 2 ay kesilmiş cezası olduğundan düzenlenen çıkarıldığı mahkemece TUTUKLANMIŞTIR.

✓ Ayrıca devriye hizmetleri sırasında ekiplerimizden kaçmaya çalışan bir şahıs yakalanmış, 4 ayrı suçtan ifadeye yönelik aranması olduğu ve Basit Yaralama suçundan 18 ay 30 gün kesilmiş cezası olduğu görülmesi üzerine şahıs çıkarıldığı mahkemece TUTUKLANMIŞTIR.

 

Bu haber 1050 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BASlN VAKFI GENEL KURULU YAPILDI
BASlN VAKFI GENEL KURULU YAPILDI
BELEDİYE BAŞKANI FİKRET ALBAYRAK KAYMAKAM CANI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
BELEDİYE BAŞKANI FİKRET ALBAYRAK KAYMAKAM CANI MAKAMINDA ZİYARET...