Reklam
Reklam
Düzce Cimnastik Takımı, Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı...

Düzce Cimnastik Takımı, Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Finali'nde Büyük Başarı Gösterdi

31 Temmuz 2025 - 10:53

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Cimnastik Yarı Final Müsabakaları, 28-30 Temmuz 2025 tarihleri arasında Samsun Canik Cimnastik Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Doğu ve Batı Karadeniz Bölgeleri'nden toplam 21 ilin katıldığı organizasyonda 175 sporcu ter döktü.

Düzce’yi temsilen müsabakalara katılan Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Cimnastik Takımı, hem kızlar hem de erkekler kategorisinde sergiledikleri başarılı performansla genel sıralamada ikinci olarak, Türkiye Finalleri'ne katılma hakkı kazandı.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, “Sporcularımızın göstermiş olduğu gayret ve elde ettikleri başarı bizleri gururlandırmıştır. Bu başarı, ilimizdeki spor altyapısının güçlendiğini ve doğru yönde ilerlediğini göstermektedir. Gençlerimizin başarıları, gelecekteki büyük başarıların habercisi olacaktır,” dedi.

Bu anlamlı başarı, Düzce'nin spor altyapısının ve genç sporcularının ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu haber 3638 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
AKÇAKOCA'DA HURDA YAKAN VATANDAŞ TEPKİ ÇEKTİ: GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI
AKÇAKOCA'DA HURDA YAKAN VATANDAŞ TEPKİ ÇEKTİ: GÖRÜNTÜLER...
“Sıcak Çarpmasına Dikkat: Hızlı Müdahale Edilmediğinde Ölümcül Olabilir”
“Sıcak Çarpmasına Dikkat: Hızlı Müdahale Edilmediğinde...