Reklam
Reklam
Düzce’de orman parkları denetlendi.Düzce’de orman parkları...

Düzce'de orman parkları denetlendi.Düzce'de orman parkları denetlendi.

27 Mayıs 2024 - 18:44

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerince Düzce'de faaliyet gösteren orman parkları denetlendi.

Bolu Orman Bölge Müdür Yardımcısı Yılmaz Yıldız başkanlığında gerçekleşen denetimlere Ekosistem Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Seyfettin Kiniş, Düzce Orman İşletme Müdürü Murat Yıldız, İşletme Müdür Yardımcısı Devrim Arıkan ve işletme şefleri katıldı.

Yapılan kontrollerde işletmecilerin orman parklarındaki yatırımlarının mevzuata ve sözleşmelere uygunluğu, orman parklarında her türlü yapı ve tesisler ile hizmet ve faaliyetlerin Orman Genel Müdürlüğünce belirlenen usul ve esaslara göre yapılıp yapılmadığı, orman parklarının yönetimi, işletmesi ve ek yapı tesisleri gibi hususların ilgili tebliğe uygun olup olmadığı denetlendi.

Yapılan kontroller sonrasında tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için gerekli uyarıların yapıldığı belirtilerek denetimlerin sıkı bir şekilde devam edeceği ifade edildi.

Resim

Resim

Resim

Resim


























































































































































































 

 

Bu haber 610 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Düzce Üniversitesi Mezunlarından Uluslararası Başarı: FAO Tarafından “Gıda Kahramanları” Seçildi
Düzce Üniversitesi Mezunlarından Uluslararası Başarı: FAO...
Minik Yüreklerden Büyük Heyecan: Bed-i Besmele Programı Düzenlendi
Minik Yüreklerden Büyük Heyecan: Bed-i Besmele Programı...