Vali Mehmet Makas başkanlığında, Düzce İl Özel İdaresi tarafından yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Şevket Cinbir, Nuri Çelik ve ilçe kaymakamları katıldı.
Toplantıda il merkezi ve ilçelerde devam eden projeler ile yürütülen faaliyetler ele alındı. Çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Vali Makas, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılmasının önemine dikkat çekti.
Kamu hizmetlerinin vatandaşlara en iyi şekilde ulaştırılması için kurumlar arası koordinasyonun önemine vurgu yapan Makas, İl Özel İdaresi personeline çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.
Düzce İl Özel İdaresi yetkilileri ise şehrin kalkınması, güçlenmesi ve refah seviyesinin artırılması amacıyla yürütülen projelerin kararlılıkla ve aralıksız şekilde sürdürüleceğini ifade etti.




YORUMLAR