Reklam
Reklam
DÜZCE İTFAİYESİ TOPLAM 5 KİŞİYİ KURTARDI

DÜZCE İTFAİYESİ TOPLAM 5 KİŞİYİ KURTARDI

08 Şubat 2023 - 14:22

Depremin ardından bölgeye giden Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, toplam 5 kişiyi enkaz altından sağ olarak kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından afet bölgesine giden Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri enkaz altında arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. Depremin ikinci gününde 2 cankurtaran İtfaiye arama kurtarma ekipleri gece saatlerinde 3 kişiyi daha yaralı olarak kurtardı. Ekipler son depremzedeyi 41 saat sonra çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Şuana kadar 5 depremzedeyi canlı olarak enkaz altından çıkaran ekiplere Düzce'den 13 kişilik itfaiye ekibi daha takviye olarak gönderildi. Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri 22 kişilik ekibi ile arama kurtarma çalışmalarını sürdürecek.

Bu haber 910 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yağış Öncesi Dere Yataklarında Önleyici Çalışma
Yağış Öncesi Dere Yataklarında Önleyici Çalışma
Çuhalı Sahili'ndeki Tuvalet Kabinleri Sürekli Tahribat Nedeniyle Kaldırıldı
Çuhalı Sahili'ndeki Tuvalet Kabinleri Sürekli Tahribat Nedeniyle...