Reklam
Reklam
DÜZCE’NİN İLK CHP MİLLETVEKİLİ TALİH ÖZCAN’DAN İLK YORUM

DÜZCE’NİN İLK CHP MİLLETVEKİLİ TALİH ÖZCAN'DAN İLK YORUM

CHP DÜZCE MİLLETVEKİLİ ÖZCAN İLK DEĞERLENDİRMEYİ YAPTI: “SAĞDUYU KAZANDI”

15 Mayıs 2023 - 13:46

Düzce'nin 9. Aralık 1999 'da  İl olmasının ardından 81. il olarak girdiği seçimlerden bu yana Düzce'nin il tarihine ilk CHP Milletvekiil olarak giren Talih Özcan, 28. Dönem Düzce Milletvekiil olarak yaptığı ilk değerlendirmede birlik beraberlik ve dayanışma içinde yapılan çalışmanın Düzceli'de yarattığı sinerjinin sandığa aksetmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek "Sağduyu kazanmıştır. Hayırlı olsun. Çalışmaya devam edeceğiz. Daha da çalışarak önce cumhurbaşkanlığı seçimlerini tamamlayacağız ardından aynı azim ve aynı kararlılıkla ittifak yaptığımız partilerle birlikte çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz.Katkı sunan tüm ittifak mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Şu bir gerçek sağduyu kazanmıştır" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce Milletvekili Talih Özcan, 28’inci Dönem Milletvekilli Seçimlerinin belli olmasının ardından yaptığı ilk açıklamada, sonuçların Türkiye ve Düzce açısından hayırlı olması temennisinde bulunarak ‘Düzce’de çok verimli bir seçim dönemi geçirdik. Bunun için partime, seçimlere birlikte girdiğimiz Millet İttifakının diğer Milletvekili adaylarına ve parti mensuplarına teşekkür ederim. Sonuçta demokrasi ve sağduyu kazandı’ dedi.

Düzce’de sandıkların açılmasından sonra ıslak imzalı sonuçlara göre CHP’den Milletvekili seçilen Talih Özcan, Mecliste Düzce’yi layık olduğu şekilde temsil edeceğini ifade etti ve şu görüşlere yer verdi, “ Düzceli tercihini yapmıştır ve şahsımı Milletvekilliğine layık görmüştür. Millet İttifakı olarak girdiğimiz seçimlerde büyük bir çalışma gösterdik. Diğer Milletvekili adaylarımızın sayın Aslıhan Akbal Tüysüz ve sayın Jale Uzunhasan ile neredeyse adım atmadık hiçbir yer bırakmadık. Vatandaşlarımızın tüm sorunlarının farkındaydık ve çözüm önerilerimizi sıraladık. Bunun için Meclise gönderildim. Şimdi sıra vaat ettiğimiz hizmetleri gerçekleştirmektedir.”


Editör: E. TAYHAN

Bu haber 701 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Selçuk Aslan; iftar sonrası Düzce Arama Kurtarma Derneği (DAKE)'ni ziyaret etti.
Vali Selçuk Aslan; iftar sonrası Düzce Arama Kurtarma Derneği...
Akçakoca’da 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamaları devam ediyor.
Akçakoca’da 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası...