Reklam
Reklam
Düzce, Türkiye Yüzyılına Nefes oldu…

Düzce, Türkiye Yüzyılına Nefes oldu…

11 Kasım 2022 - 17:13

Gelecek nesillerin çevre bilinci ile yetişmesi ve daha yeşil bir dünya için “Türkiye Yüzyılına Nefes" sloganı doğrultusunda etkinlik düzenlendi. 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinliği 11 Kasım 2022 Cuma günü Düzce ili Musababa Köyünde gerçekleştirildi.

Ülke geneliyle eş zamanlı olarak Düzce ilinde düzenlenen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinliğine Vali Cevdet Atay, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Murat Kılıç, Bolu Orman Bölge Müdür Yardımcısı Halis Belen, Düzce Orman İşletme Müdürü Turgay Kağan, daire müdürleri, kurum çalışanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Düzce Valisi Cevdet Atay tarafından törene katılan öğrencilere hediyeler verilmesi sonrasında alana ilk fidanı minik öğrenciler ile birlikte Vali Cevdet Atay dikti. Etkinlik alanında, katılımcılar tarafından 2 bin adet ıhlamur fidanı dikildi.

Fidan dikim töreninin ardından katılanlara Düzce Orman İşletme Müdürlüğü tarafından çeşitli hediyeler verilmesi ile tören sona erdi.

 

 

Bu haber 519 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Düzce Üniversitesi’nde Fındık Dönüşüm Merkezi’nin Açılışı Gerçekleştirildi
Düzce Üniversitesi’nde Fındık Dönüşüm Merkezi’nin...
Akçakoca Meslek Yüksekokulu’ndan “Seyahat Acentalarında Kariyer ve Girişimcilik” Semineri
Akçakoca Meslek Yüksekokulu’ndan “Seyahat Acentalarında...