Reklam
Reklam
Düzce Üniversitesi 1.lik Kürsüsünü Kimseye Bırakmıyor

Düzce Üniversitesi 1.lik Kürsüsünü Kimseye Bırakmıyor

23 Mayıs 2022 - 13:47

Üniversite Sporları Federasyonu ve Türkiye Muay Thai Federasyonu organizasyonuyla, Balıkesir Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Üniversiteler Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda Düzce Üniversitesi öğrencileri, 1.lik ve 2.lik kürsüsünde yerini aldı.

Aldığı kararlarla ve yaptığı başarılı çalışmalarla ulusal ve uluslararası alanda başarılı üniversiteler arasında yerini alan Düzce Üniversitesi, ülkemizde de düzenlenen TEKNOFEST, TÜBİTAK ve diğer büyük organizasyonlarda aldığı başarılı sonuçların yanında, spor alanında da katıldığı yarışmalarda dereceler elde ederek, başarı çıtasını her yıl daha da yukarı çıkarıyor.

Balıkesir Üniversitesi Burhan Erdayı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonada; Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Hasan Çetin A Divisyon 91 kg.da Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya aldı ve FISU Dünya Üniversiteler Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme başarısına sahip oldu. Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Çerkez Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Hasan Çiçek ise, A division 86 kg. kategorisinde Türkiye 2.si olarak Düzce Üniversitesi’ni kürsüde temsil etti. Ayrıca bunların yanında waikuru (müzikli dans) yarışmasında Düzce Üniversitesi üçüncülük kupası elde ederek, şampiyonada adını başarılı üniversiteler arasına yazdırdı.

Düzce Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, “Düzce Üniversitesi olarak, en büyük değerimiz olan öğrencilerimizin her alanda göstermiş oldukları bu mücadeleden dolayı duyduğumuz gururu dile getirerek, şampiyonada başarılı bir şekilde bizi temsil eden öğrencilerimize, ailelerine, antrenörlerine ve hocalarına teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz. Bunun yanında Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun olan, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Milli Sporcusu Buse Naz Çakıroğlu’nun Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda elde ettiği Dünya Şampiyonluğundan dolayı kendisini tebrik ederek başarılarının devamını dileriz.” ifadelerine yer verildi.

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

 

 

Bu haber 1090 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Düzce Üniversitesi’nde Fındık Dönüşüm Merkezi’nin Açılışı Gerçekleştirildi
Düzce Üniversitesi’nde Fındık Dönüşüm Merkezi’nin...
Akçakoca Meslek Yüksekokulu’ndan “Seyahat Acentalarında Kariyer ve Girişimcilik” Semineri
Akçakoca Meslek Yüksekokulu’ndan “Seyahat Acentalarında...