Reklam
Reklam
Düzce Üniversitesi Anaokulu’nda Ön Kayıt Heyecanı Başlıyor

Düzce Üniversitesi Anaokulu’nda Ön Kayıt Heyecanı Başlıyor

20 Haziran 2022 - 10:48

Düzce Milli Eğitim İl Müdürlüğü bünyesinde eğitim-öğretim çalışmalarını yürüten Düzce Üniversitesi Anaokulu,  2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı ön kayıtlarına 20 Haziran 2022 tarihinde başladı.

Düzce Üniversitesi Konuralp Yerleşkesi’nde 2009 yılında inşa edilen Düzce Üniversitesi Anaokulu’nda kendine güvenen, kendilerini rahat ifade edebilen, sorumluluk alabilen, mutlu, sağlıklı ve çevreye duyarlı bireyler yetiştirmeye devam ediyor.

Düzce Üniversitesi Anaokulu’nda, yaşlarına uygun, 3, 4 ve 5 yaş gruplarındaki çocuklara; güvenli ve özgürce eğitim verildiği 20 kişilik sınıflarda; zihinsel gelişimin yanında, duygusal ve fiziksel gelişime yönelik eğitimler de veriliyor. Anaokulu; deneyimli, donanımlı, güçlü kadrosu ve Düzce Üniversitesi desteği sonucunda verdiği eğitimle; ailesine, çevresine ve topluma saygılı, özgüveni yüksek donanımlı bireyler yetiştiriyor.

Düzce Üniversitesi Anaokulu’nda 08.00-13.00 saatlerinde Okul Öncesi Eğitimi ve 13.00-17.00 saatleri arasında ise Kulüp Etkinlikleri (sosyal faaliyetleri) uygulanıyor. Eğitim-öğretim programı Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına bağlı olan anaokulunda, öğrencilere sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi atıştırmalık şeklinde beslenme veriliyor.

Yeterli sayıda deneyimli eğitim kadrosuna sahip olan Düzce Üniversitesi Anaokulu, yardımcı personellerle de destekleniyor. Ayrıca yürüttükleri sosyal sorumluluk projeleri ve kültürel faaliyetler ile öğrencilerini geleceğe en iyi şekilde hazırlıyor.

Düzce Üniversitesi Lojmanlarının yanındaki binada hizmet veren Düzce Üniversitesi Anaokulu’na şahsen kayıt yapılabileceği gibi, 0-380-5421017 telefon numarasından da ulaşılıp gerekli bilgiler alınabilir.

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

 

 

Bu haber 807 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Selçuk Aslan; iftar sonrası Düzce Arama Kurtarma Derneği (DAKE)'ni ziyaret etti.
Vali Selçuk Aslan; iftar sonrası Düzce Arama Kurtarma Derneği...
Akçakoca’da 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamaları devam ediyor.
Akçakoca’da 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası...