Reklam
Reklam
Düzce Üniversitesi’nden 3 Türkiye Şampiyonu

Düzce Üniversitesi’nden 3 Türkiye Şampiyonu

05 Nisan 2023 - 17:20

Düzce Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Ankara Yaşar Doğu Spor Salonu’nda düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda Düzce Üniversitesi’nin 3 öğrencisi Türkiye şampiyonu oldu.

Akademik, Ar-Ge, girişimcilik alanında olduğu kadar kültür ve spor alanında da önemli başarılara imza atan Düzce Üniversitesi, Ankara’daki ÜNİLİG Türkiye Güreş Şampiyonası’nda 3 altın madalyanın sahibi olarak, adını şampiyonaya altın harflerle yazdırdı.

Sergiledikleri performansla rakiplerine minderde şans tanımayan Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Bölümü öğrencileri, Zerda Demir 50 kg, Emine Çakmak 53 Kg ve Melisa Sarıtaç 76 Kg’da mücadele etti.

Üniversiteden yapılan açıklamada, “Düzce Üniversitesi olarak, bu zorlu mücadelelerde sergiledikleri üstün performansla Üniversitemize 3 altın madalya kazandıran öğrencilerimizi tebrik eder, bu başarıda kendilerine en büyük desteği sağlayan başta aileleri olmak üzere, akademisyenlerimiz ve antrenörlerimize teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

 

Bu haber 1582 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Düzce'de Ahilik Haftası Coşkuyla Kutlandı
Düzce'de Ahilik Haftası Coşkuyla Kutlandı
Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü Zekeriya Arslantürk’ten Kaymakam Pişkin’e Ziyaret
Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü Zekeriya Arslantürk’ten...