Reklam
Reklam
Düzce Üniversitesi Öğrencilerine TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr....

Düzce Üniversitesi Öğrencilerine TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’dan Tebrik

04 Eylül 2023 - 11:19

Ankara’da düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’de önemli başarılara imza atan Düzce Üniversitesi öğrencilerini ve personelini TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ziyaret ederek, tebrik etti.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir’in eşliğinde üniversite standını ziyaret eden Prof. Dr. Hasan Mandal, Vensocloud takımı ile Haberleşme ve İletişim Teknolojileri Girişim Yarışması’nda Türkiye 1.si olan Köksal Gündoğdu ve Şeyda Yaman ile Türkiye 2.si olan Düzce Üniversitesi Konuralp Roket takımı ekibini tebrik etti. Düzce Üniversitesi MEKATEK öğrenci topluluğu ile de tanışan Prof. Dr. Mandal, öğrencilerin geliştirdiği otonom aracı inceleyerek, kendilerinden araç hakkında bilgi aldı.   Düzce Üniversitesi standında öğrencilerle tanışıp sohbet eden TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, öğrencilerin başarılarının devamını dileyerek, kendilerine ödül takdiminde bulundu.

Ayrıca Düzce Üniversitesi’nin ihtisaslaşma kapsamında geliştirdiği; Arıcılık Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi (DAGEM), Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörlüğü ile Tarımsal Atıkların Endüstriye Geri Kazanımı Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜTAGAM) ürünleri Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir tarafından, Prof. Dr. Hasan Mandal’a anlatıldı.

 

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

 

 

Bu haber 8977 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ÜLKE GENELİNDE YAPILAN YARIŞMADA AKÇAKOCA'DAN ÖNEMLİ BAŞARI
ÜLKE GENELİNDE YAPILAN YARIŞMADA AKÇAKOCA'DAN ÖNEMLİ BAŞARI
Kene Isırıklarına Karşı Uyarıda Bulundu
Kene Isırıklarına Karşı Uyarıda Bulundu