Reklam
Reklam
Düzce Üniversitesi, Ticaret Bakanlığı ile İstihdam Meleği...

Düzce Üniversitesi, Ticaret Bakanlığı ile İstihdam Meleği Proje Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirdi

30 Nisan 2022 - 18:04

Düzce Üniversitesi, Ticaret Bakanlığı ile İstihdam Meleği "İS-ME" projesine yönelik çevrim içi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya; Ticaret Bakanlığı’ndan Kobi ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanı Mustafa İlker Özdem, Kobi ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Ticaret Uzmanı Zeynep Sezen, Kobi ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Ticaret Uzman Yardımcısı Rumeysa Okumuş katılırken, Düzce Üniversitesi’nden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akif Öncü, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Resul Kara, Düzce Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Etem Gürel ile Bilgi İzleme ve Raporlama Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör. Esengül Özdemir Altınışık katılım sağladı.

Toplantı, İS-ME projesinin Uluslararası Rekabeti Güçlendirme (URGe) projesi ile birlikte ilerlemesi ve sağlanabilecek destekler için Ticaret Bakanlığı tarafından Üniversitemizden talep edildi.

Toplantıda; mesleki eğitime ilk defa yeni ve farklı bir bakış açısı getiren, Düzce Üniversitesi öğrencilerinin henüz öğrencilik aşamasındayken, hedef firmalar ile birebir eşleşerek istihdamını sağlamayı ve sektörlerin nitelikli personel ihtiyacını karşılamayı amaçlayan İstihdam Meleği Projesi’ni Ticaret Bakanlığı İhracat Daire Başkanlığı olarak desteklediklerini belirten Bakanlık yetkilileri, Eğiticilerin Eğitimi ile ilgili eğitim verebileceklerini, gerekirse öğrencilerin de dahil olabileceklerini dile getirdiler. Projenin sektörün kalkınması için çok faydalı olduğunu ifade eden Ticaret Bakanlığı yetkilileri, bu konuda öncü olduğu ve projeyi hayata geçirdiği için Düzce Üniversitesi’ne teşekkür ederek takdirlerini ilettiler.

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

 

 

Bu haber 1074 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
IPARD III 1. başvuru çağrı programı tanıtım toplantısı gerçekleştirildi
IPARD III 1. başvuru çağrı programı tanıtım toplantısı...
 Köylere Hizmet Görürme Birliği 2024 yılı Nisan ayı olağan Genel Kurulu yapıldı.
Köylere Hizmet Görürme Birliği 2024 yılı Nisan ayı olağan...