Reklam
Reklam
Ege ÇUBUKÇU’nun Aziz Hatırasına Fidanlar Toprakla Buluştu

Ege ÇUBUKÇU'nun Aziz Hatırasına Fidanlar Toprakla Buluştu

04 Haziran 2026 - 12:11 - Güncelleme: 04 Haziran 2026 - 12:20

Elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Ege ÇUBUKÇU’nun aziz hatırasını yaşatmak amacıyla okul bahçesinde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Orhan Özdemir Fen Lisesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, merhum öğrencimizin anısını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla okul bahçesine ağaç dikimi yapıldı. Öğretmenler, öğrenciler ve okul idarecilerinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Ege ÇUBUKÇU’nun hatırası sevgi, saygı ve dualarla yad edildi.

Dikilen ağaçların, merhum öğrencimizin anısını uzun yıllar yaşatacak birer hatıra olarak büyümesi temenni edilirken, etkinlik duygu dolu anlara sahne oldu.

Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada, Ege ÇUBUKÇU’nun her zaman sevgi ve özlemle anılacağı belirtilerek, ailesine ve yakınlarına bir kez daha başsağlığı dilekleri iletildi. Bu anlamlı çalışma ile öğrencimizin hatırası okul bahçesinde yaşamaya devam edecek.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

Bu haber 28 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca’da Trafik Kazası: Motosiklet Sürücüsü Yaralandı
Akçakoca’da Trafik Kazası: Motosiklet Sürücüsü Yaralandı
Başkan Özlü’den Akçakoca Belediye Başkanvekili Alev Ünal’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Başkan Özlü’den Akçakoca Belediye Başkanvekili Alev Ünal’a...