Reklam
Reklam
EN ÇEVRECİ ÖĞRETMEN DÜZCE’DEN

EN ÇEVRECİ ÖĞRETMEN DÜZCE'DEN

08 Temmuz 2023 - 12:10

Düzce Kaptan Altay Altuğ Kızılay Anaokulu Müdürü Nuray Eran Türedi, FEE Öğretmen Ödülü'nü kazandı. 10 farklı ülkeden 17 öğretmenden biri olan Nuray Eran Türedi Uluslararası Çevre Ödülüne layık görüldü.

FEE (Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı) Öğretmenler Ödülü; Eko-Okullar, Okullarda Orman (LEAF) veya Çevrenin Genç Sözcüleri (YRE) programlarında beş veya daha fazla yıl görev yapan ve kurumlarına katkı sağlayan öğretmenleri öne çıkaran bir ödül olarak biliniyor.

Öğretmenlerin, Yeşil bayrak, LEAF Ödülü veya ulusal bir YRE yarışması için bir finalist olmaları gerekiyor. Seçilen öğretmenler, çevre eğitiminde mükemmelliği, gençlere ve gezegene bağlılığı temsil ediyor.

FEE ve FEE programlarını yürüten TÜRÇEV, okulunda sürdürülebilir kalkınma için eğitimi teşvik eden ve uygulayan Nuray Eran Türedi’yi küresel alanda ödüle layık gördü.

 

 


Editör: E. TAYHAN

Bu haber 763 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca'da İsrail'e Protesto: Filistin'e Destek Mesajı
Akçakoca'da İsrail'e Protesto: Filistin'e Destek Mesajı
Akçakoca’da Bilim Rüzgarı Esecek: “Bilimle Yükselen Akçakoca” Şenliği Başlıyor
Akçakoca’da Bilim Rüzgarı Esecek: “Bilimle Yükselen...