Reklam
Reklam
GAZETECİLER CEMİYETİ CUMAYERİ BELEDİYESİ’NDE

GAZETECİLER CEMİYETİ CUMAYERİ BELEDİYESİ’NDE

16 Kasım 2022 - 18:01

Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Genel Başkan Yardımcısı, Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Gazeteciler Cemiyetleri BASIN VAKFI Genel Başkan Yardımcısı, Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan beraberinde başkan yardımcısı Nevzat Keleş, Genel Sekreter Cihat Tutkun ve yönetim kurulu üyesi Mertcan Keleş’le birlikte Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu ile makamda biraraya geldi.

TAYHAN: “BELEDİYELER YEREL GAZETELERE ABONE OLMALI”

Ziyarette yerel basın başta olmak üzere ilin ve ilçenin çeşitli konularından bahseden Başkan Tayhan, belediyelerin meclis kararlarını yerel gazetelerde yayınlamasının beraberinde belediye-gazeteci dayanışmasının gelişmesine yol açacağını belirterek: “Her belediye kendi imkanları çerçevesinde meclis kararlarının duyurulmasında yerel basını değerlendirmesinin halkın belediyenin iş ve icraatlarını daha iyi ve daha kolay tanımasına fırsat tanıyacağının bilinmesi gerekir. Üstelik her belediye kendi imkanları ve kapasiteleri oranında yerel gazetelere abone olmalıdır. Belediyelerin gazetelere abone olması hem yerel gazetelerin okunma ve tanınma oranlarını artıracaktır hem halkın belediyelerin iş ve icraatlarını tanımasına katkı sağlamış olacaktır. Cumayeri Belediye Başkanı Sayın Koloğlu’nun da yerel basınla iyi bir diyalog içinde olduğuna şahit oluyoruz. Bu diyaloğun her iki taraf için de kent içinde büyük yararı olduğunu belirtmek isterim. Bu, beraberinde şeffaf olmayı getirir, dayanışmayı getirir, kalkınmayı getirir... Olması gereken budur.  Kentin gelişim durumu hakkında halkı bilgilendirmenin her belediye için de gerekli olduğunun bilinmesi gerekir.” dedi.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti olarak pandemiden dolayı ziyaret edemedikleri bazı kurumları ziyaret ettiklerini kaydeden Tayhan, Cumayeri belediyesini ziyaretin “geciken bir ziyaretin telafisi anlamı taşıdığını” dile getirdi.

Cumayeri’nin kuruluşu ve gelişimi açısından Düzce’nin önemli ilçelerinden biri olduğunu belirten Tayhan, Cumayeri’ndeyapılan projelerin önemini vurguladı.

BAŞKAN KOLOĞLU “ HİLAL TEPE “ PROJESİ İÇİN GÜN VERDİ

Göreve geldiği günden itibaren Cumayeri’nde sürdürdükleri projelerden bahseden Cumayeri Belediye Başkanı MustafaKoloğlu, birçok projenin 2023 senesi içerisinde yapımının sona ereceğini açıkladı.

Hilal tepe projesi ile sadece Cumayeri’ne değil tüm Düzcelilere hizmet vermeye hazırlandıklarını belirten Başkan Koloğlu projenin bitiş tarihi ile alakalı bilgi verdi. 3 Mayıs 2023 Türkçülük gününde projenin açılışını yapacaklarını söyleyen Koloğlu Hilal Tepe’nin tüm Düzcemizeve ülkemize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi

Bu haber 440 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca Kort Tenisinde de Şampiyon
Akçakoca Kort Tenisinde de Şampiyon
Vali Aslan, Yangından etkilenen otel personeline geçmiş olsun dileklerini iletti
Vali Aslan, Yangından etkilenen otel personeline geçmiş olsun...