Reklam
Reklam
Gençler işaret diliyle 40 hadisi anlattılar

Gençler işaret diliyle 40 hadisi anlattılar

03 Şubat 2024 - 11:33

Düzce İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen “Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı” kapanış programında gençler 1 saatte öğrendikleri 40 hadisi işaret dil ile anlattılar.

Şehit Kemal Işıldak Mah. Konuralp Kız Kur’an Kursunda 32 gencin katıldığı ve 27-29 Ocak 2024 tarihleri arası düzenlenen kamp kapanış programı ile sona erdi.

Kurs Konferans Salonunda gerçekleştirilen programda gençler Düzce İl Engelli Koordinatörü Meleknur Topal’ın 1 saatlik dersinde öğrendikleri 40 hadisi izleyicilere işaret dil ile anlatıp, kamp süresince aldıkları eğitimleri sundular.

Seyircilerin ilgiyle izlediği işaret dili ile ilgili hadisleri yapan öğrenciler böyle bir etkinliğin yapılmasından son derece memnun kaldıklarını, hem Peygamber Efendimizin 40 hadisini ezberlediklerini hem de engelli kardeşlerimizi çok iyi anladıklarını ifade ettiler.

İşaret dili eğitimin yanında öğrencilerin ‘dini musiki, film tahlili atölyesi, geleceğin inşasında gençliğin rolü, kafama takılanlar, adab-ı muaşeret, mutfak atölyesi, namaz okulu, Kudüs Bizim Neyimiz Olur’ konularını alanında uzman hocalar tarafından öğrendiler.

Kampda ayrıca gençlerle ahşap boyama atölyesi de yapılmış herkesin kendi boyadığı ahşap kutular öğrencilere hediye edildi.

Duygusal anlar yaşanan programda bu kadar kısa zamanda bu kadar çok şeyler öğrenen öğrenciler velileri bu kadarını beklemedilerini, böylesi verimli kamplara vesile olduğu için Düzce İl Müftülüğüne ve emeği geçen hocalara çok teşekkür ettilerini ifade ettiler.

Programa İl Müftüsü Osman Aydın , Başkanlık Müftüsü Selami Emen, İl Müftü Yardımcıları Hasan İzmirli, Derya Topalcık ve öğrencilerin velileri katıldı.

Programın sonunda Müftü Aydın duygularını velilerle ve öğrencilerle paylaşarak emeği geçen herkese teşekkür etti.

Alternate Text

Alternate Text

 

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

    Bu haber 389 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum
    Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
    İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
    Belediye Başkanı Fikret Albayrak'ın ilk işi iyilik oldu.
    Belediye Başkanı Fikret Albayrak'ın ilk işi iyilik oldu.
    4-10 MAYIS TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
    4-10 MAYIS TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ