Reklam
Reklam
"Hakan Öztaş Saha Çalışması Yürütüyor: Belediye...

"Hakan Öztaş Saha Çalışması Yürütüyor: Belediye Başkanı Okan Yanmaz'ın Mesajını İletiyor"

29 Şubat 2024 - 18:47

"Hakan Öztaş, Akçakoca'da Yoğun Saha Çalışması Yürütüyor: Belediye Başkanı Okan Yanmaz'ın Mesajını İletiyor"

AKÇAKOCA – Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Akçakoca Belediye Meclisi adayı Hakan Öztaş, yerel seçimlere sıkı bir hazırlıkla giriyor. Kapı kapı dolaşarak gerçekleştirdiği saha çalışmalarıyla tanınan Öztaş, sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmıyor. Kendisiyle birlikte çalışan ekip, Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz'ın selamlarını Akçakoca halkına ileterek, bölgede edinilen sevgi ve güveni pekiştirmeye devam ediyor.

Mehmet Okan Yanmaz'ın "A Takımı" olarak bilinen ve adeta bir seçim maratonu koşan ekip, 7 gün 24 saat esaslı bir çalışma temposunda, vatandaşları ziyaret ediyorlar. Ekip, bu ziyaretlerde belediyenin son 5 yıl içinde hayata geçirdiği projeleri, hizmetleri ve gelecek planlarını anlatarak, halkın bilgilendirilmesine özen gösteriyor.

İletişimde samimiyet ve şeffaflığa büyük önem veren A Takımı, vatandaşlarla yüz yüze görüşerek, onların sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinliyor. Bu yaklaşımları, halk arasında olumlu karşılık buluyor ve vatandaşlar, meclis adayı Hakan Öztaş ve ekibine destek sözü veriyor.

Gösterilen yoğun ilgi ve alakadan memnuniyetini dile getiren Öztaş, "Vatandaşlarımızın desteği bizim için çok değerli. Onların sesi ve talepleri doğrultusunda, Akçakoca'mız için çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizlere güvenen ve destek olan herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Editör & S.ŞAHİN

Bir 2 kişi, takım elbise ve palto görseli olabilir

 

Bu haber 432 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ÜLKE GENELİNDE YAPILAN YARIŞMADA AKÇAKOCA'DAN ÖNEMLİ BAŞARI
ÜLKE GENELİNDE YAPILAN YARIŞMADA AKÇAKOCA'DAN ÖNEMLİ BAŞARI
Kene Isırıklarına Karşı Uyarıda Bulundu
Kene Isırıklarına Karşı Uyarıda Bulundu