Reklam
Reklam
İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU DÜZCE’DE

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU DÜZCE’DE

30 Haziran 2022 - 11:39

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, incelemelerde bulunmak için sel afeti yaşanan Düzce’ye geldi. Şiddetli yağışlardan ötürü hasar gören Uğur Suyu Ana Regülatörünün bulunduğu alanı gezen Bakan Soylu, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’den çalışmalarla ilgili bilgi alarak, özverili çalışmalardan ötürü teşekkürlerini iletti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kente su veren Uğur Deresi'nin taşması sonucu yollarda ve köprülerde meydana gelen hasarı havadan inceledi. Karayolu ile Beyköy Beldesine geçen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Düzce Valisi Cevdet Atay, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, DSİ ve AFAD yetkilileri eşlik etti.

Bakan Soylu, kendisini karşılayan Başkan Dr. Faruk Özlü ve beraberindekilere geçmiş olsun dileklerini ileterek, ana su hattındaki çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Özlü, Bakan Soylu’ya şehre su verilmesi noktasında özveri ile çalışma gerçekleştirildiğini ifade etti.


Soylu, incelemelerinin ardından beraberinde Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve protokol üyeleri ile birlikte AFAD Koordinasyon Merkezine geçerek, son durumun değerlendirilmesini gerçekleştirdi. Bakan Soylu burada basın mensuplarına yaptığı basın açıklamasın da selden ötürü Beyköy Beldesinde bulunan ana isale hattında 4 kilometrelik kopukluk meydana geldiğini Düzce Belediyesi özelinde bütün kurumların el ele vererek aşılmaya çalışıldığını, Düzcelileri susuz bırakmamak adına yapılan çalışmanın kayda değer bir çalışma olduğunu belirterek emek verenlere teşekkür etti.

Bu haber 4666 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Fikret Albayrak'ı Konuk Etti
Vali Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Fikret Albayrak'ı Konuk Etti
Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda Turizm Haftası Etkinlikleri Başladı
Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda...