Reklam
Reklam
İl Genel Meclisi Ekim Ayı 2. Birleşimi Gerçekleştirildi

İl Genel Meclisi Ekim Ayı 2. Birleşimi Gerçekleştirildi

05 Ekim 2025 - 16:33

İl Genel Meclisi’nin Ekim ayı toplantılarının ikinci birleşimi, Meclis Başkanı Fazlı Koç başkanlığında Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantı, açılış ve yoklama ile başladı. Oturuma meclis üyeleri Ziya Denizgez ve Necmi Işık da katıldı.

Bir önceki birleşime ait karar özetleri, Katip Üye Şükrü Sert tarafından okunarak meclis üyelerinin bilgisine sunuldu.

Toplantıda gündem maddeleri görüşülüp değerlendirildi. İhtisas komisyonlarından gelen raporlar arasında yer alan Gençlik Spor, Turizm, Köye Yönelik Hizmetler ve Tarım Komisyonu Raporu, Komisyon Başkanı Sefa Uçar tarafından meclise sunuldu. Söz konusu rapor, yapılan oylamada oy birliğiyle kabul edildi.

Meclis çalışmaları, ilin kalkınması ve vatandaşlara yönelik hizmetlerin sürdürülebilirliği adına kararlılıkla devam ediyor.

 

 

 

Bu haber 5678 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
DÜZCE İL JANDARMA KOMUTANLIĞI 10–16 KASIM 2025 FAALİYET RAPORU
DÜZCE İL JANDARMA KOMUTANLIĞI 10–16 KASIM 2025 FAALİYET RAPORU
İl Encümen Toplantısı Gerçekleştirildi
İl Encümen Toplantısı Gerçekleştirildi