Reklam
Reklam
İş Dünyasında Kadın Olmak

İş Dünyasında Kadın Olmak

14 Mart 2022 - 12:20

Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi ve İş Dünyasında Kadın Topluluğu iş birliği ile düzenlenen  “İş Hayatında Kadın Olmak” konulu etkinlik; Öğretim Görevlisi Zeynep Kömür’ün moderatörlüğünde çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Düzce Üniversitesi İş Dünyasında Kadın Topluluğu Kurucu Başkanları Senanur Çelik ve İpek Ediş, yaptıkları çalışmalar ve toplulukları hakkında detaylı bilgiler aktardı. Ayrıca topluluk bünyesinde gerçekleştirilen etkinlikler ile planlanan etkinliklerin neler olduğunu ve bu etkinliklere katılanları neler beklediği konusunda da açıklamalarda bulundu.

İş hayatında kadının yerini araştırmalara dayandırarak açıklayan konuşmacılar, iş yerlerinde kadın istihdam oranının az olduğunu; ama son zamanlarda bu oranın giderek arttığını ifade ettiler.

Ayrıca, genç kadınlara iş hayatında destek olunabilecek mentorluk programlarından bahseden ikili gerçekleşen etkinlikte bu programların bazıları hakkında detaylı bilgiler aktardı.

“İş Hayatında Kadın Olmak” etkinliği Senanur Çelik ve İpek Ediş’in katılımcılardan gelen soruları yanıtlamasıyla sona erdi. 

 

Ek küçük resmi

 

 

Bu haber 738 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası Şenliği Düzenlendi.
10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası Şenliği Düzenlendi.
 AK PARTİ AKÇAKOCA İLÇE TEŞKİLATINDAN CUMHURBAŞKANI ZİYARETİ
AK PARTİ AKÇAKOCA İLÇE TEŞKİLATINDAN CUMHURBAŞKANI ZİYARETİ