Reklam
Reklam
İSTANBUL CADDESİNDE MOTOSİKLET DENETİMİ

İSTANBUL CADDESİNDE MOTOSİKLET DENETİMİ

30 Ağustos 2024 - 17:37

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile koordineli şekilde motorlu araç trafiğine kapalı olan İstanbul Caddesinde denetim gerçekleştirdi. Cadde üzerinde motosikletlilere yönelik denetim gerçekleştiren ekipler, 13 motor sürücüsüne toplam 8 Bin 970 TL cezai işlem uyguladı.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesine bağlı Yunus ekipleriyle birlikte sadece yaya kullanımına açık olan İstanbul Caddesinde motorlu taşıtlara geçit vermemek için denetimleri sıklaştırdı.

Motorlu araçların girmesinin yasak olduğu caddenin belirli bölgelerinde ve Gaziantep Caddesi üzerinde denetim yapan ekipler, kurallara uymayanlara hem ceza kesti hem de uyarılarda bulundu. Yapılan denetimlerde 13 motosiklet sürücüsüne Karayolları Trafik Kanununun 47/1c maddesine istinaden 690’ar TL olmak üzere toplam 8 Bin 970 TL cezai işlem uyguladı.

Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada yayalaştırılan İstanbul Caddesinde motosikletlere yönelik denetimlerin sıklıkla devam edeceği belirtildi.

Bu haber 747 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
DÜZCE’DEN KUTSAL YOLCULUĞA DUYGULU UĞURLAMA
DÜZCE’DEN KUTSAL YOLCULUĞA DUYGULU UĞURLAMA
Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak AFİKO Kooperatifi’ne Ortak Oldu
Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak AFİKO Kooperatifi’ne...