Reklam
Reklam
Jandarma, suç çetesini çökertti

Jandarma, suç çetesini çökertti

10 Ocak 2023 - 15:29

2023 yılının ilk günlerinden itibaren hırsızlık çetesinin peşinde olan Akçakoca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ummalı çalışmalar neticesinde çeteyi çökertmeyi başardı.
02.01.2023 günü Çayağzı Köyünde devriye esnasında yol kenarında evin içinde şüpheli hareketler tespit eden Jandarma personeli evde yaptıkları aramada çok sayıda hırsızlanmış malzeme ve uyuşturucu ele geçirdi.
2 kişinin tutuklandığı olayda 3’ncü bir şahsın olduğunu öğrenen Jandarma ekipleri bu şahsın peşine düştü. Ummalı bir çalışmalar sonucu 08.01.2023 tarihinde şahsı suç üstü yakalamayı başaran Jandarma ekipleri farklı kişilere aik çok sayıda kredi kartı,kimlik kartı ve çeşitli malzemeler ele gaçirildi. Ele geçirilen kimlik ve kredi kartından sahipleriyle görüşen Jandarma personeli şahısların evlerinde hırsızlık olabileceği ihtimaline karşı yaptıkları kontrollerde Akçakoca’da çok sayıda evin hırsızlandığı tespit edildi. Şahıs Jandarma ekiplerince göz altına alınarak adli işlemler için mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı.

Bu haber 1102 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam Kalitesini Arttırıyor
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam...
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne Gastronomi ve Gastronomi Eğitimi” ile “Geleceğin Gastronomi Trendleri ve Uzay Turizmi” Konuşuldu
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne...