Reklam
Reklam
Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da şehit olanlar için "Dua...

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da şehit olanlar için "Dua Programı" yapıldı

27 Nisan 2026 - 12:15

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da yaşanan menfur saldırılarda hayatını kaybeden öğretmen ve öğrenciler için anlamlı bir anma programı düzenlendi.

Düzce İl Müftülüğü, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Dedeler Mahallesi Muhtarlığı koordinesinde gerçekleştirilen program, Dedeler Mahallesi Camii’nde akşam namazının ardından başladı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle açılan program, ilahiler, mevlid-i şerif, kasideler ve tesbihat ile devam etti.

Programa, Ayasofya Camii Müezzin-Kayyımı Rıdvan Akbaş, Fenerbahçe Camii Müezzin Kayyımı Numan Akbaş ile Yeni Camii İmam Hatibi Emrullah Akbaş katıldı.

İl Müftüsü Osman Aydın’ın yaptığı dua sonrası program, yatsı namazı ile sona erdi. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği anma programında duygu dolu anlar yaşandı.

Resim

Resim

Resim

Resim

 

Bu haber 757 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
AKÇAKOCA’DA EĞİTİM VE KÜLTÜR BULUŞMASI
AKÇAKOCA’DA EĞİTİM VE KÜLTÜR BULUŞMASI
Kaymakam Uzan’dan Karakaş Ailesine Ziyaret
Kaymakam Uzan’dan Karakaş Ailesine Ziyaret