Reklam
Reklam
Karaburun Sahil Plajı temizlendi

Karaburun Sahil Plajı temizlendi

10 Ağustos 2022 - 11:02

Akçakoca'nın gözde yaz turizmi merkezlerinden Karaburun sahillerinde belediye ekipleri birikmiş olan çöp, pet şişe ve yosunları temizledi.

Akçakoca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü kış boyunca sahilde birikmiş olan çöp, pet şişe ve yosunları temizledi.Özellikle deniz turizmi için meşhur kumsalıyla ünlü Karaburun sahilleri son dönemde yapılan çalışmalarla daha da fazla dikkat çekmeye başladı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma sonunda Karaburun sahil şeridi tamamen temizlendi. Birikmiş olan pet şişe, yosun ve çöpleri plastik torbalara toplayan belediye, daha sonra dozerlerle kumu havalandırarak içeride kalmış olan çöpleri de gün yüzüne çıkardı.

 

 

Bu haber 2048 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BURÇİN SARICAN GÜVEN TAZELEDİ
BURÇİN SARICAN GÜVEN TAZELEDİ
Akçakoca Atatürk Ortaokulu, 2025 Kanguru Matematik ve Fen Olimpiyatları’nda 19 Öğrencisiyle Göz Doldurdu
Akçakoca Atatürk Ortaokulu, 2025 Kanguru Matematik ve Fen...