Reklam
Reklam
Kaymakam Deniz Pişkin, 19 Mayıs Gençlik Haftası Etkinliklerine...

Kaymakam Deniz Pişkin, 19 Mayıs Gençlik Haftası Etkinliklerine Katıldı

16 Mayıs 2025 - 17:41

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası kutlama programı kapsamında, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençlik Yürüyüşü, coşkulu bir katılımla gerçekleştirildi. Etkinliğe Kaymakam Deniz Pişkin de katılarak gençlerle birlikte yürüdü.

Program kapsamında, Hükümet Konağı önünde düzenlenen çelenk sunma törenine de katılan Kaymakam Pişkin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle andı. Tören, İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından çelenk sunulmasıyla tamamlandı.

Kaymakam Pişkin, etkinliklerin devamında gerçekleştirilen “Özel Yürekler Koşusu”nu da ilgiyle izledi. Özel öğrencilerin sergilediği performanstan duyduğu memnuniyeti dile getiren Pişkin, yarışmaya katılan tüm öğrencileri tek tek tebrik etti.

Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklerin, gençlerin milli bilinç ve spor sevgisiyle yetişmesine katkı sunduğunu belirten Kaymakam Deniz Pişkin, bu anlamlı haftada emeği geçen tüm kurum ve katılımcılara teşekkür etti.

 

Bu haber 7092 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Düzce İl Meclisi’nde Çevre, Sağlık, Turizm ve Gençlik Gündemi Masaya Yatırıldı
Düzce İl Meclisi’nde Çevre, Sağlık, Turizm ve Gençlik...
Başkan Fikret Albayrak’tan Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Başkan Fikret Albayrak’tan Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan’a...