Reklam
Reklam
Kaymakam Deniz PİŞKİN, Dünya Yetim ve Öksüzler Günü’nde...

Kaymakam Deniz PİŞKİN, Dünya Yetim ve Öksüzler Günü'nde Yetim ve Öksüz Çocuklarla Birlikte İftar Yaptı

17 Mart 2025 - 16:15

Kaymakam Deniz PİŞKİN, Dünya Yetim ve Öksüzler Günü kapsamında, yetim ve öksüz çocuklar ile ailelerini iftar sofrasında bir araya getirdi. İftar etkinliği, Ramazan'ın manevi sıcaklığıyla birlikte, dayanışma ve birlikteliğin katkısı bir kez daha vurgulayan anlamlı bir buluşma oldu.

Kaymakam PİŞKİN, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Ramazanın manevi atmosferinde, birlikte tutulması ve dayanışmanın dayanıklılığının bir kez daha hissettiği; sevgi ve birlik ruhumuzu pekiştirdik" dedi. Ayrıca, çocukların geleceklerine katkı sağlamalarını ve onları daha güçlü bireyler olarak çoğaltmak için tüm imkanların seferber edilmesini sağladığını belirtti.

İftar programı, yetim ve öksüz çocuklar için özel olarak düzenlenen çeşitli etkinlikler ve eğlencelerle zenginleştirildi. Katılımcılar, Ramazan'ın konusunu daha derinden hissederek, bir arada ortaya çıkan mutluluğu paylaştılar. Bu anlamlı günde, Kaymakam PİŞKİN'in çocuklarıyla ve aileleriyle kurduğu bağ, toplumsal dayanışmanın gücü bir kez daha gözler önüne serildi.

 

Bu haber 1497 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca’da Geri Dönüşüm Sergisiyle Mavi Bayrak Bilinci Aşılanıyor
Akçakoca’da Geri Dönüşüm Sergisiyle Mavi Bayrak Bilinci...
Akçakoca Belediyesi’nden Yangın Denetimi Açıklaması: 5 İşletmenin Ruhsatı İptal Edildi
Akçakoca Belediyesi’nden Yangın Denetimi Açıklaması: 5...