Reklam
Reklam
Köy Yaşam Merkezlerinde mevsimlik tarım işçilerine yönelik...

Köy Yaşam Merkezlerinde mevsimlik tarım işçilerine yönelik kurslar ve etkinlikler yapılmaya başlandı.

20 Ağustos 2022 - 16:23

İlçemiz köylerinde uzun yıllardır atıl durumda olup kullanılmayan köy okulları, Milli Eğitim Bakanlığının “KÖY YAŞAM MERKEZLERİ” projesi kapsamında onarılarak ihtiyaçlar kapsamında Anaokul, İlkokul, Kurs Merkezleri, Kütüphane, Doğa Bilim ve tasarım gibi farklı alanlarda hizmet veren atölyeler ve gençlik kampları gibi eğitsel ve sosyal etkinliklerin yapılacağı alanlara dönüştürülüyor.

Bu kapsamda ilk etapta ilçemizde 5 köy okulu, “Davutağa, Yenice, Esmahanım, Göktepe ve Fakıllı” Köy Yaşam Merkezine dönüştürülerek faaliyete başladı.

Bu faaliyetler kapsamında ; Esmahanım ve Göktepe Köy Yaşam Merkezlerinde mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarına yönelik eğitim, sosyal, sportif ve müzik alanlarına yönelik kurslar ve etkinlikler yapılmaya başlandı.

 

 

Bu haber 1056 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Burhan İşleyen TOKİ Şantiyesini Ziyaret Etti
AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Burhan İşleyen TOKİ...
AK Parti Akçakoca İlçe Teşkilatından Melenağzı Liman Projesi'ne Ziyaret
AK Parti Akçakoca İlçe Teşkilatından Melenağzı Liman...