Reklam
Reklam
Küçükler ve Gençler Bocce Birincileri Belli Oldu

Küçükler ve Gençler Bocce Birincileri Belli Oldu

20 Mart 2023 - 14:07

Okul Sporları Bocce Mahalli Küçükler ve Gençler müsabakaları sona erdi.

Okul Spor yarışmaları kapsamında Okul sporları Bocce Mahalli Küçükler ve Gençler müsabakaları tamamlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor yarışmaları kapsamında Bocce Mahalli Küçükler ve Gençler müsabakaları tamamlandı.

13-16 Mart 2023 tarihleri arasında Düzce Gençlik Merkezi’nde yapılan Bocce Mahalli Küçükler ve Gençler müsabakaları sonunda Gençler Kızlarda Düzce Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Gümüşova Borsa İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Konuralp Anadolu Lisesi üçüncü, Düzce 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi dördüncü, gençler erkeklerde Akçakoca Süha Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Özel Düzce Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi ikinci, Cumayeri Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü ve Atatürk Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Küçükler Kızlarda ise Azmimilli Ortaokulu birinci, Özel Düzce Safir Ortaokulu ikinci, Mustafa Kemal Ortaokulu üçüncü, Hacıyakup Ortoakulu dördüncü, küçüklerde erkeklerde de Necmi Hoşver Ortaokulu birinci, Pakmaya Ortaokulu ikinci, Rıza Malatyalı Ortaokulu üçüncü ve Özel Düzce Safir Ortaokulu dördüncü oldu.

Dereceye giren takımlara ödülleri yapılan ödül töreni ile takdim edildi.

 

 

Bu haber 547 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BASlN VAKFI GENEL KURULU YAPILDI
BASlN VAKFI GENEL KURULU YAPILDI
BELEDİYE BAŞKANI FİKRET ALBAYRAK KAYMAKAM CANI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
BELEDİYE BAŞKANI FİKRET ALBAYRAK KAYMAKAM CANI MAKAMINDA ZİYARET...