Reklam
Reklam
KUŞAKLAR EL ELE ETKİNLİKTEN ETKİNLİĞE KOŞUYOR

KUŞAKLAR EL ELE ETKİNLİKTEN ETKİNLİĞE KOŞUYOR

26 Eylül 2022 - 10:58

Erdemliler Derneğinin T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla ilişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen Kuşaklar Buluşuyor projesinde, Erdemli Gençler etkinlikten etkinliğe koşuyor. Baba ve dedeleri ile el ele birlikte etkinlikler ve proğramlar gerçekleştiren gençler, bir haftada iki proğram gerçekleştirdiler. Gaziler günü nedeniyle Çilimli’deki Gazileri bir yemekli proğram da  ağırlayan Erdemli gençler bu kez de Düzce Üniversitesi Öğretim üyelerinden ve SAFAHAT’TA ÖZLÜ SÖZLER kitabının yazarı İsmail Alper KUMSAR’I  misafir ettiler.

      Kuşaklar Buluşuyor projesi Mazideki Atiyiz ekibi, tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Mehmet Akif ERSOY’u  D.Ü. öğretim üyesi İsmail Alper KUMSAR’dan dinleyen kuşaklara  proğram sonunda SAFAHAT’TA ÖZLÜ SÖZLER KİTABI hediye edildi. Kitaplarını yazara imzalatma fırsatı bulan kuşaklar yazarla hatıra fotoğrafları da çekildiler Erdemliler Derneği merkezinde gerçekleşen etkinlik Mehmet Akif ERSOY ve Safahat sohbetleri ile keyifli bir ortamda devam etti. Proğram bitiminde ise çay ve helva ikramı ile Safahat ve Konuşmacının Safahat´ta özlü sözler isimli kitabı üzerinde mütaalalarda keyifli anlar yaşayan kuşaklar bu tür proğramların devamı dilekleri ile etkinlik sona erdi.

      Konuyla ilgili açıklama yapan proje koordinatörüproje ve etkinliklerle ilgili www.erdemliler.net  geniş ağ sayfamız  ziyaret edilerek daha geniş bilgi edinilebilir dedi.

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Bu haber 565 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam Kalitesini Arttırıyor
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam...
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne Gastronomi ve Gastronomi Eğitimi” ile “Geleceğin Gastronomi Trendleri ve Uzay Turizmi” Konuşuldu
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne...