Reklam
Reklam
Manevi Danışmanlar İl Müftüsü Osman Aydın Başkanlığında...

Manevi Danışmanlar İl Müftüsü Osman Aydın Başkanlığında toplandı

10 Ocak 2023 - 14:40

Manevi Danışmanlar İl Müftüsü Osman Aydın Başkanlığında toplandı

Düzce İl Müftüsü Osman AYDIIN ‘nın riyasetinde il ve ilçelerde yürütülen gençlik faaliyetlerinin değerlendirilmesi amacıyla, Gençlik Koordinatörlüğü, Gençlik Merkezleri Tanıtımı ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile ortak yürütülen Manevi Danışmanlık Hizmetleri ile ilgili 2023 yılının ilk istişare toplantısı düzenledi.

Toplantıya İl Müftüsü Osman AYDIN, İl Müftü Yardımcısı Hasan İzmirli, Din Hizmetleri Uzmanları, İl ve İlçe Gençlik Koordinatörleri, Diyanet Gençlik Merkezi Manevi Danışmanları, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezi Manevi Danışmanları, Yüksek Öğrenim GSB Kız ve Erkek Öğrenci Yurtları Manevi Danışmanları katılarak 2022-2023 Eğitim-Ögretim yılında yapılan faaliyetler hakkında bilgi verildi.

2023 Yılı içinde il ve ilçede yapılacak olan gençlik faaliyetlerinin koordinasyonunun güçlü bir şekilde yürütülmesinin gençlik hizmetlerini daha ileriye götüreceği dile getirildi.

Gençlik koordinatörlüğü hizmetlerinden dolayı İl Müftüsü Osman AYDIN, bu alanda hizmet veren koordinatör ve manevi danışmanlara teşekkürlerini ve tebriklerini dile getirerek; bilgi paylaşımı, talep, değerlendirme ve istişarelerin ardından toplantı sona erdi.

Resim

Resim

Resim

Resim

 

Bu haber 506 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca’da gal arısıyla mücadele devam ediyor.
Akçakoca’da gal arısıyla mücadele devam ediyor.
Erasmus öğrencilerine Akçakoca’da ormancılık faaliyetleri anlatıldı
Erasmus öğrencilerine Akçakoca’da ormancılık faaliyetleri...