Reklam
Reklam
MKYK ÜYESİNDEN DÜZCE PROJELERİNE ZİYARET

MKYK ÜYESİNDEN DÜZCE PROJELERİNE ZİYARET

25 Haziran 2022 - 15:53 - Güncelleme: 25 Haziran 2022 - 15:58

AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı Serpil Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü ziyaret etti. Düzce Belediyesinin yapmış olduğu proje ve tesisleri yerinde inceleyen Yılmaz, yapılan çalışmaları çok beğendiğini belirterek, projelerin şehrin gelişimine katkı sağlayacağını kaydetti.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı Serpil Yılmaz’ı makamında ağırlayarak yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Düzce’nin gelişmesine katkı sağlayan önemli tesislerin yapılmasına öncelik verdiklerini kaydeden Özlü, AK Parti MKYK üyesi Serpil Yılmaz’a yapılan bazı tesis ve projelerin Düzce’nin sosyo-ekonomik yapısını olumlu yönde değiştireceğini kaydetti.

AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı Serpil Yılmaz, daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman ve AK Parti teşkilat üyeleriyle birlikte ilk olarak Konuralp’te belediyenin yapmakta olduğu kazı çalışmaların yerinde inceledi. Prusias Ad Hypium Antik Tiyatrosunun gün ışığına çıkarılma çalışmalarını takdir eden Yılmaz, burada arkeologlardan bilgi aldı.

"DÜZCE MODERN TESİSLEŞMEDE İLERİDE"

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman ile birlikte Sokak Hayvanları

Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakımevi ve ardından da Düzce Katı Atık Entegre Tesisine geçen MKYK üyesi Serpil Yılmaz, Düzce’nin kendi ölçeğindeki iller arasında tesisleşme ve modernleşme açısından ileride olduğunu kaydederek başta Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve ekibine teşekkür etti.

AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı Serpil Yılmaz, son olarak Düzce Mutfak Sanatları Merkezi’ni ziyaretinin ardından Düzce’den ayrıldı.

ve modernleşme açısından ileride olduğunu kaydetti.

 

 

Bu haber 493 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kaymakam Can'dan Belediye Başkanına Ziyaret
Kaymakam Can'dan Belediye Başkanına Ziyaret
GÜBRE DAĞITIM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
GÜBRE DAĞITIM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ