Reklam
Reklam
MODERN TESİSTE TEDAVİ EDİLİP SAHİPLENDİRİLİYORLAR

MODERN TESİSTE TEDAVİ EDİLİP SAHİPLENDİRİLİYORLAR

17 Mayıs 2022 - 18:36

Düzce Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 9-15 Mayıs tarihleri arasınrda toplam 5 köpek sahiplendirilirken, 268 sokak hayvanının da tedavileri gerçekleştirildi.

Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren ve can dostlar için güvenli, sağlıklı bir yuva görevi gören Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, sokak hayvanlarının yaşamlarına dokunmaya yönelik yaptığı çalışmalarla takdirleri üzerine topluyor.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün üzerinde hassasiyetle durduğu merkezde can dostlar; bir taraftan rehabilite edilirken, bir yandan da tedavi edilerek sahiplendiriliyor.

SAHİPLENDİRME İÇİN ÖZEL BÖLÜM
Merkezin giriş kısmında sahiplendirilmeye hazır sokak hayvanları için bir bölüm oluşturan müdürlük, gelen ziyaretçilerin burada yapacakları inceleme sonucunda sahiplenmek istedikleri sokak hayvanını seçmesine imkân sağlıyor.

KISIRLAŞTIRMA, PARAZİT ve GENEL TEDAVİ
9-15 Mayıs tarihleri arasında  5 köpeğin kalıcı olarak yaşamını sürdürecekleri yeni bir yuvaya kavuşturulmasına ön ayak olan rehabilitasyon merkezinde 92 köpek kısırlaştırılırken, 70 köpeğe genel tedavi uygulandı, 106 köpek ise parazit tedavisi gördü.

Bu haber 515 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca Belediye Başkanını Makamında Ziyaret ettik
Akçakoca Belediye Başkanını Makamında Ziyaret ettik
İLKÖĞRETİMDE FİZİKSEL ETKİNLİKLER FİNALLERİ YAPILDI
İLKÖĞRETİMDE FİZİKSEL ETKİNLİKLER FİNALLERİ YAPILDI