Reklam
Reklam
Öğrenci Topluluğumuzdan Anlamlı Etkinlik

Öğrenci Topluluğumuzdan Anlamlı Etkinlik

16 Nisan 2026 - 18:08

Düzce Üniversitesi Gençler Merak Ediyor Kariyer Geliştirme ve Kültür Sanat Spor Topluluğu tarafından, şehitlerimizin hatırasını yaşatmak ve çevre bilincine katkı sağlamak amacıyla fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi. Katılımcılar, doğaya kazandırılan her bir fidanı vatanı uğruna hayatını kaybeden şehitlere ithaf etti. Akçakoca İlçe Jandarma Komutanı, Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, belediye meclis üyeleri ile Aile ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı personeli ve müftülük temsilcilerinin katılım sağladığı etkinlik, birlik ve beraberlik duygularının pekişmesine katkı sundu.

Etkinlik ile ilgili konuşan Gençler Merak Ediyor Topluluğu Başkanı Ali Oğuzhan Çakır, “Şehitlerimizin hatırasını yaşatmak ve onların bizlere emanet ettiği bu vatanı daha yeşil bir şekilde gelecek nesillere aktarmak adına bu etkinliği gerçekleştirdik. Gençler olarak hem milli değerlerimize sahip çıkmayı hem de doğaya katkı sağlamayı önemsiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Topluluk akademik danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Arif Güngör ise, “Gençlerimizin bu tür anlamlı etkinliklerde aktif rol alması hem toplumsal bilinç hem de çevre duyarlılığı açısından son derece kıymetlidir. Şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatırken doğaya katkı sağlayan bu organizasyon örnek bir çalışmadır.” dedi.

Etkinlik öncesinde Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilirken, fidan dikimi sırasında şehitlerimizin ruhları için dualar edildi. Duygusal anların yaşandığı programda katılımcılar, hem doğaya katkı sağlamanın hem de şehitleri anmanın manevi huzurunu birlikte yaşadı.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

Bu haber 75 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca’da Öğrencilere Sağlık Farkındalığı Eğitimi
Akçakoca’da Öğrencilere Sağlık Farkındalığı Eğitimi
Öğrencilerden Yeşil Dokunuş: Fidan Dikimi ve Çevre Düzenleme
Öğrencilerden Yeşil Dokunuş: Fidan Dikimi ve Çevre Düzenleme