Reklam
Reklam
OKAN BAŞKAN SARI ÇİZMELERİ GİYDİ SAHADAN AYRIMADI

OKAN BAŞKAN SARI ÇİZMELERİ GİYDİ SAHADAN AYRIMADI

20 Haziran 2023 - 16:36

 Belediye Başkanı Okan Yanmaz, akşam saatlerinde şiddetini artıran yağmur ile birlikte sarı çizmelerini giyerek sahaya indi.
İlçede etkisini gösteren aşırı sağanak yağış sonrası, Başkan Yanmaz hemen sarı çizmelerini giyerek ekipleri ile birlikte çalışmalara katıldı.
Belediye ekiplerini ihbar gelen yerlere yönlendiren Başkan Yanmaz, bir an olsun sahadan ayrılmadı. Ayrıca Başkan Yanmaz, ekiplerle irtibata geçerek sel mazgallardaki tıkanıklığın giderilmesi için yoğun caba sarf etti. 
Başkan Yanmaz, açıklamada, “ Böyle bir afet görmedim. Bardak su boşaltırsanız ya işte öyle bir yağmur yağdı. Tüm ekiplerimiz sahada ve bende sahada çalışmalara katılıyorum.Yapacak bir şeyimiz yok. Hazırda bekliyoruz” dedi.

 

Bu haber 882 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kaymakam Deniz Pişkin’den Karatavuk ve Kurukavak Köylerine Ziyaret
Kaymakam Deniz Pişkin’den Karatavuk ve Kurukavak Köylerine...
Akçakoca, Maneviyatla Buluşuyor: Ahmet Dede Cümle Mevlidi 13 Temmuz’da
Akçakoca, Maneviyatla Buluşuyor: Ahmet Dede Cümle Mevlidi 13...