Reklam
Reklam
ORMAN’DA GELENEKSEL HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

ORMAN’DA GELENEKSEL HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

27 Aralık 2022 - 18:08

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 11'incisi düzenlenen Futbol Turnuvası final maçlarıyla sona erdi.

Bölge Müdürü Mahmut Şentürk tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından başlayan final müsabakasında takımlar birbirleriyle fair-play çerçevesinde kıyasıya mücadele etti.

Futbolseverler ise soğuk havaya rağmen takımlarını yalnız bırakmayarak maçlara yoğun ilgi gösterdi, taraftarlar maç boyunca tezahürat yaparak takımlarına destek oldu. Seyirciler bol gollü geçen ve seyir zevki yüksek maçlar ile futbola adeta doydu.

Akçakocabey ve Seben FC şampiyonluk müsabakasında maça hızlı başlayan Akçakocabey maçın ilk golünü bularak önemli bir avantaj elde etti. Seben FC maça hızlı başlayan Akçakocabey'i önce durdurdu sonra üst üste ataklarla iki gol bularak 2-1 öne geçti. Seben ilerleyen dakikalarda baskılı bir şekilde Akçakocabey kalesini adeta ablukaya alarak 2 gol daha buldu ve ilk yarı Seben FC'in 4-2 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarı daha dengeli geçti.  Karşılıklı ataklarla takımlar gol bulmaya çalıştı. 40'ıncı dakikada Akçakocabey skoru 4-3 yaptı. 46'ıncı dakikada Seben FC attığı golle maçı 5-3'e taşıdı ve skoru maç sonuna kadar koruyarak müsabakayı kazanmayı bildi. Bu skorla Seben FC 11'incisi düzenlenen geleneksel futbol turnuvasının şampiyonu oldu.

Gölyaka Forest takımını 8-3 yenen Mengen Orman takımı ise turnuvanın 3'üncüsü oldu.

Final müsabakalarının sonunda ödül töreni düzenlendi. İlk 4 sıraya giren takımlara kupaları verildi. Şampiyonluk kupasını Bölge Müdürü Mahmut Şentürk'ün elinden alan Seben FC takımı ikinci kez kazandığı şampiyonluk başarısını turnuva boyunca takımı yalnız bırakmayan taraftarıyla birlikte kutladı.

 

 

Bu haber 1115 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BASlN VAKFI GENEL KURULU YAPILDI
BASlN VAKFI GENEL KURULU YAPILDI
BELEDİYE BAŞKANI FİKRET ALBAYRAK KAYMAKAM CANI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
BELEDİYE BAŞKANI FİKRET ALBAYRAK KAYMAKAM CANI MAKAMINDA ZİYARET...