Reklam
Reklam
Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey Düzce’de

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey Düzce’de

28 Kasım 2022 - 13:49

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey beraberinde Orman Zararlılarıyla Mücadele Dairesi Başkanı Şaban Bıyıklı ile birlikte, depremin yaşandığı Düzce ilinde bulunan Düzce ve Gölyaka Orman İşletme Müdürlüklerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

İlk olarak Düzce'de depremden etkilenen Düzce ve Gölyaka Orman İşletme Müdürlüklerinde incelemelerde bulunan Genel Müdür Bekir Karacabey'e Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ve Bölge Müdür Yardımcısı Yılmaz Yıldız eşlik etti. Burada İşletme müdürlüğü personeliyle bir araya gelerek sohbet etti, onların her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Daha sonra deprem bölgesinde incelemelerde bulunan Genel Müdür Bekir Karacabey vatandaşlarla da sohbet ederek orman teşkilatının afet bölgesinde görevi başında olduğunu ve talep edilmesi halinde her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaretinin sonunda afetlere karşı tedbirin elden bırakılmaması gerektiğini vurgulayan Genel Müdür Bekir Karacabey bir an önce yaraların sarılması ve bir daha benzeri afetlerin yaşanmaması dileklerinin ardından personelle vedalaşarak Düzce'den ayrıldı.

 

 

Bu haber 1065 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BASlN VAKFI GENEL KURULU YAPILDI
BASlN VAKFI GENEL KURULU YAPILDI
BELEDİYE BAŞKANI FİKRET ALBAYRAK KAYMAKAM CANI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
BELEDİYE BAŞKANI FİKRET ALBAYRAK KAYMAKAM CANI MAKAMINDA ZİYARET...