Reklam
Reklam
Polis hırsızlara göz açtırmıyor

Polis hırsızlara göz açtırmıyor

21 Haziran 2022 - 13:39

İl Emniyet Müdürlüğümüzebağlı ekipler tarafından 06-20 Haziran 2022 tarihleri arasında umuma açık işyerlerinde, metruk alanlarda,park/bahçelerde, eğlence mekânlarında ve aranan şahıslara yönelik olarak Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesince yapılan çalışmalarda;

3141 şahsın sorgulaması yapılarak haklarında çeşitli suçlardan aranması bulunan (42) şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, göz altına alınan (14) şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmıştır.Tutuklanan bu şahısların içerisinde haklarında 3 yıl 9 ay, 3 yıl 4 ay, kesinleşmiş mahkûmiyet cezası bulunan (2) şahıs bulunmaktadır.

Yapılman bu uygulamalarda il merkezinde; (8) adet Ruhsatsız Tabanca, (3) adet Kurusıkı Tabanca, (140) adet Fişek, (3) adet bıçak, 20 gr Esrar ele geçirilmiştir. Ayrıca Çilimli İlçesinde (1) adet Ruhsatsız Tabanca, (8) adet Fişek, Kaynaşlı İlçesinde (1) adet Av Tüfeği, (5) adet Fişek ele geçirilmiştir.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince il merkezinde farklı tarihlerde meydana gelen 7 ayrı ikametten hırsızlık olayıyla ilgili yapılan çalışmalarda, olayın şüphelisinin H.K. isimli şahıs olduğu, hırsızlık suçundan aranması bulunduğu anlaşılmış olup, şüpheli şahıs ekiplerimizce yapılan çalışmalarda yakalanarak gözaltına alınmış, mevcutlu olarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

Ayrıca ekiplerimizce yapılan umuma açık işyerlerine yönelik denetimlerde; 1 Masaj Salonu ve 1 Kıraathane olmak üzere 2 farklı işyerine “Tütün, Tütün Mamulleri ve Alkol Tüketildiği” gerekçesiyle tutanak tanzim edilmiş, 1 kafeye ise“Tütün, Tütün Mamulleri ve Alkol Tüketildiği” ve işyerinin ruhsatsız olarak işletildiği tespit edilerek söz konusu işyeri kapatılarak hakkında idari işlem başlatılmıştır. Suç ve suçluyla mücadelemiz aralıksız olarak devam etmektedir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

 

 

Bu haber 1114 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca Ziraat Odasınca Köy Muhtarları toplantısı gerçekleştirildi
Akçakoca Ziraat Odasınca Köy Muhtarları toplantısı...
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Cumayeri Dokuzdeğirmen ve Harmankaya Köyleri Arasındaki Parkurda Rafting Etkinliği Düzenlendi
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Cumayeri Dokuzdeğirmen ve...