Reklam
Reklam
Sektör Temsilcileri Deneyimlerini Paylaştı

Sektör Temsilcileri Deneyimlerini Paylaştı

20 Ocak 2023 - 18:07 - Güncelleme: 20 Ocak 2023 - 18:10

Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından her yıl kariyer günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Sektör Üniversitesi Buluşmalarının 5.’si yüksekokulun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Muammer Mesci’nin yaptığı konferansta “Otel İşletmelerinde Kariyer Sahibi Olma” konusu ele alındı. Programa JW Marriot İstanbul Marmara Sea Otel’in Yiyecek ve İçecek Direktörü Erdal Kurt ve Yönetici Şef Mehmet Faruk Yardımcı katılarak sektörün dünü, bugünü ve geleceği ile ilgili görüşlerini paylaştı.

Otel işletmelerindeki kariyer fırsatları, basamakları ve gerekli bilgi, donanım ve becerilerle ilgili bilgilerin paylaşıldığı konferansta sektör temsilcileri; öğrencilerin istihdam fırsatları ile ilgili soru işaretlerini giderdi. Ayrıca misafir konuşmacılar, sektördeki deneyimlerini paylaşarak, yabancı dilin alandaki kritik önemine vurgu yaptı.

Konferans sonunda katılımcılar öğrencilere desteklerini sunarak; Marriott Otel’de staj veya çalışma imkanı sağlanabileceğini de dile getirdi.

Program, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Muammer Mesci’nin panelistlere yaptıkları başarılı çalışma ve sunumları için teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

 

 

Bu haber 503 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam Kalitesini Arttırıyor
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam...
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne Gastronomi ve Gastronomi Eğitimi” ile “Geleceğin Gastronomi Trendleri ve Uzay Turizmi” Konuşuldu
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne...