Reklam
Reklam
AKÇAKOCA’YA 2 MİLYON TL HİBE MÜJDESİ

AKÇAKOCA'YA 2 MİLYON TL HİBE MÜJDESİ

18 Ocak 2022 - 16:34

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, Ankara’da yaptığı bir takım ziyaretler sonrası İlçenin altyapı sorununu çözmek için İller Bankasından 2 milyon TL hibe kazandırıldığını müjdeledi.

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Akçakoca’nın su altyapı sorununu kökten çözmek için girişimlerde bulunan ve İller Bankası ile de görüşen Yanmaz'ın çabaları sonucu 2 milyon TL  hibe olarak Akçakoca Belediyesine kazandırıldı.

Başkan Yanmaz yaptığı açıklamada, " İlçemiz İçme suyu şebekesinde sık sık arızalara sebep olan isale hattı için, Ankara’da yaptığımız bir takım ziyaretler sonrası İller Bankası Bölge Müdürlüğünden, Akçakoca Belediye Başkanlığınca yapmış olduğumuz hibe, boru ve malzeme talebi uygun görüldü. İlçemizin su altyapısının sağlıklı bir yapıya kavuşabilmesi, sık sık arıza meydana gelen su isale hattının yenilenmesi durumunda su kayıplarının ve arızalarının önüne geçmiş olacağız. Bu hibenin kazandırılması için arıza tespitlerini gece gündüz demeden yapan Su Altyapı ve Kanalizasyon Amirleri İsmail Sarı, Hakan Polatkan Erdoğan ve mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Akçakoca’mıza hayırlı uğurlu olsun.’’ ifadelerine yer verdi.

Bu haber 1146 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Fikret Albayrak'ı Konuk Etti
Vali Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Fikret Albayrak'ı Konuk Etti
Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda Turizm Haftası Etkinlikleri Başladı
Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda...