Reklam
Reklam
T.C.Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel...

T.C.Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü ve Türkiye Elektrik İletişim A.Ş. Genel Müdürü ziyaret edildi

15 Mayıs 2024 - 16:30

T.C.Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Abdurrahman Aydın ve Türkiye Elektrik İletişim A.Ş. Genel Müdürü Orhan Kaldırım' ı ziyaret ettik.

Düzce' nin her alanda yaşadığı sorunların çözüme ulaştırılmasında görev üstlenen AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk liderliğinde, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant ve Düzce Osb Müdürü Aylin Özdemir ile birlikte T.C.Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Abdurrahman Aydın ve Türkiye Elektrik İletişim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdürü Orhan Kaldırım'ı ziyaret ederek Düzce ve Akçakoca Organize Sanayi Bölgemizin ihtiyaçları doğrultusunda taleplerde bulunduk.

OSB' nin alt yapı çalışmalarının hızla başlaması için bütün ziyaretleri çok kısa zamanda organize edip; çözüm için gerekli girişimleri ısrarla takip eden vekilimiz Ercan Öztürk'e ve göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı Sn. Aydın ve Sn. Kaldırım'a tüm üyelerimiz adına teşekkür ederiz.

 

Bu haber 1111 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KAHVERENGİ KOKARCA ZARARLISI İLE MÜCADELE KONUSUNDA ÇİFTÇİLER KÖY TOPLANTILARIYLA BİLGİLENDİRİLİYOR
KAHVERENGİ KOKARCA ZARARLISI İLE MÜCADELE KONUSUNDA ÇİFTÇİLER...
"Düzceli Esnaflar Kur'an Öğreniyor"