Reklam
Reklam
Tarım Ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişci Bolu’da

Tarım Ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişci Bolu’da

04 Mayıs 2022 - 18:00

Tarım Ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişci, beraberinde Tarım Ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Veysel Tiryaki ile birlikte Bolu'ya geldi.

İlk olarak Bolu Valiliğini ziyaret eden Tarım Ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Ahmet Ümit'ten Bolu ilindeki yatırım ve hizmetlerle ilgili bilgi aldı.

Daha sonra Bolu ili Mudurnu ilçesine geçen Tarım Ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişci, Mudurnu ilçesi Sürmeli köyünde 30 Nisan 2022 tarihinde meydana gelen yangında evi, ahırı ve samanlığı yanan vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Veysel Tiryaki, Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Saygılı, Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ile kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri eşlik etti.

Tarım Ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişci yangında evi yanan vatandaşlarla görüşerek yaraların en kısa sürede sarılacağını, devletin tüm imkânlarıyla yanlarında olduğunu belirtti. Yangında küçükbaş hayvanları telef olan Hilmi Korkusuz ve İsmail Korkusuz ise Tarım ve Orman Bakanından hayvanları için barınak talebinde bulundu.

Geçmiş olsun ziyaretinin ardından vatandaşlarla bir araya gelen Tarım Ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişci vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayarak, tarım ve orman alanındaki çalışmalardan bahsetti.

Ziyaretin sonunda çocuklarla ilgilenen Tarım Ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişci çocuklara oyuncak ve çeşitli hediyeler dağıtarak Sürmeli köyünden ayrıldı

 

 

 

Bu haber 1389 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Milli Sporcu Evinde Ziyaret Edildi
Milli Sporcu Evinde Ziyaret Edildi
Gençlik Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor
Gençlik Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor