Reklam
Reklam
TEKNOFEST 2022 Başvuruları Başladı

TEKNOFEST 2022 Başvuruları Başladı

17 Ocak 2022 - 11:38

Dünyanın en büyük havacılık festivali, ayakları yere basmayan festival TEKNOFEST heyecanı yeniden başlıyor. Başvurular 28 Şubat 2022 tarihine kadar devam edecek.

Düzce Üniversitesi bu güne kadar katıldığı; 2020 Teknofest Teknoloji Yarışmalarında Çevre ve Enerji Alanında birincilik, 2021 Teknofest Teknoloji Yarışmalarında ise Eğitim Teknolojileri Alanında birincilik ve İnsanlık Yararına Teknolojiler Alanı, Sosyal İnovasyon Kategorisinde ikincilik elde etme başarısını gösterdi.

Toplumun tamamında teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturmayı, Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen TEKNOFEST'te gençlerin; geleceğin teknolojileri üzerinde çalışmalarını desteklemek için Roket’ten Otonom Sistemlere, Yapay Zeka’dan Sualtı Sistemleri’ne kadar 39 farklı kategoride Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmaları bulunuyor.   Teknofest teknoloji yarışmalarına, katılan öğrencilerin; mesleki yetkinliklerini geliştirmeleri, staj imkanları sağlanması ve kariyer yolculuğunda iş fırsatları edinmeleri açısından büyük önem veriliyor. Düzce Üniversitesi TEKNOFEST teknoloji takımları 2022 başvurularını Düzce Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bildirmeleri sonucunda Üniversite tarafından da bütçe imkanları kapsamında; malzeme desteği sağlanacak, laboratuvar ve atölye imkanları ile de desteklenecek.

30 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında Karadeniz’de gerçekleşecek olan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali için başvurular aşağıdaki linkten gerçekleştirilebilir.

Detaylı bilgi ve başvuru yapmak için https://teknofest.org/tr/competitions/

Başvurukılavuzuiçin https://cdn.t3kys.com/media/upload/userFormUpload/Z40nUU2u0BapA8l3S2TkuMhNWTrHl7SW.pdf

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

 

Bu haber 4046 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam Kalitesini Arttırıyor
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam...
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne Gastronomi ve Gastronomi Eğitimi” ile “Geleceğin Gastronomi Trendleri ve Uzay Turizmi” Konuşuldu
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne...