Reklam
Reklam
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Cumayeri Dokuzdeğirmen ve...

Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Cumayeri Dokuzdeğirmen ve Harmankaya Köyleri Arasındaki Parkurda Rafting Etkinliği Düzenlendi

26 Nisan 2024 - 18:39

Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Cumayeri Dokuzdeğirmen ve Harmankaya Köyleri Arasındaki Parkurda Rafting Etkinliği Düzenlendi…

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Valiliğimiz Himayelerinde, Cumayeri Kaymakamlığı, Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kano-Rafting Federasyonu İl Temsilciliği koordinasyonunda, 25 Nisan 2024 Perşembe günü Cumayeri İlçemiz Dokuzdeğirmen ve Harmankaya Köyleri arasındaki parkur ürerinde rafting etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe, Düzce Valimiz Sayın Selçuk ASLAN, Vali Yardımcılarımız Sayın Dr. Ömer YILMAZ ve Sayın Haluk ÇAKMAK, Cumayeri Kaymakam V. Sayın Bilal DOĞAN, Cumayeri Belediye Başkanı Sayın Mustafa KOLOĞLU, Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sayın Esra ALEMDAROĞLU, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın İsa YAZICI, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü V. Mevlüt Şanlı ŞİMŞEK, kurum amirleri ve kurum çalışanları ile vatandaşlar katılım sağladı.

Bu yıl 48.si düzenlenen Turizm Haftası, ilimizin öne çıkan turizm destinasyonları üzerinde gerçekleştirilen birbirinden farklı etkinlikle kutlanmaya devam ediyor.

Turizm konusunda toplumda farkındalığı arttırmak, doğal, tarihi ve kültürel varlıkları sürdürülebilir turizm ilkeleri doğrultusunda değerlendirmek, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine daha etkin katılımının sağlaması amaçlarıyla kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, eşsiz doğal güzellikleri ve alternatif turizm potansiyeli ile öne çıkan Cumayeri ilçemizin Dokuzdeğirmen ve Harmankaya Köyleri arasındaki 8 km’lik parkur üzerinde rafting etkinliği gerçekleştirildi.

 

 

Bu haber 270 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Düzce Üniversitesi’nde Fındık Dönüşüm Merkezi’nin Açılışı Gerçekleştirildi
Düzce Üniversitesi’nde Fındık Dönüşüm Merkezi’nin...
Akçakoca Meslek Yüksekokulu’ndan “Seyahat Acentalarında Kariyer ve Girişimcilik” Semineri
Akçakoca Meslek Yüksekokulu’ndan “Seyahat Acentalarında...