Reklam
Reklam
Ulaşımda Yeni Dönem: Akçakoca–Melenağzı Projesi Başlıyor

Ulaşımda Yeni Dönem: Akçakoca–Melenağzı Projesi Başlıyor

18 Nisan 2026 - 12:55

Düzce’nin ulaşım altyapısını güçlendirecek önemli bir proje daha hayata geçiriliyor. İl Genel Meclis Üyesi Ziya Denizgez, uzun süredir yakından takip ettikleri Akçakoca–Melenağzı devlet yolu projesinde yeni bir aşamaya geçildiğini duyurdu.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihalesi gerçekleştirilen proje kapsamında, çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağı bildirildi. Bölgenin ulaşım standartlarını yükseltmeyi hedefleyen yatırım, modern ve güvenli bir yol ağı oluşturmayı amaçlıyor.

Proje çerçevesinde 6,66 kilometre uzunluğunda bitümlü sıcak karışım (BSK) standartlarında bölünmüş yol inşa edilecek. Ayrıca 2 adet köprülü kavşak, 2 adet hemzemin kavşak ve 4 adet stratejik köprü yapılarak trafik akışının daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi planlanıyor.

Yapılacak bu yatırımla birlikte özellikle Akçakoca ile Melenağzı arasındaki ulaşımın daha hızlı ve güvenli hale gelmesi bekleniyor. Projenin, Düzce’nin genel ulaşım ağına da önemli katkı sağlaması öngörülüyor.

Ziya Denizgez, projenin hayata geçirilmesinde destek veren başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu haber 100 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Necmi Işık ve Ziya Denizgez Başkanlığında Kritik Toplantı
Necmi Işık ve Ziya Denizgez Başkanlığında Kritik Toplantı
Akçakoca’da Sağlık Farkındalığı Eğitimi Düzenlendi
Akçakoca’da Sağlık Farkındalığı Eğitimi Düzenlendi