Reklam
Reklam
VALİ ATAY BASIN İLE BİR ARAYA GELDİ

VALİ ATAY BASIN İLE BİR ARAYA GELDİ

11 Ocak 2022 - 14:09

Vali Cevdet Atay, ilimiz mülki idare amirlerinin katılımıyla; Aziz milletimizin gözü, kulağı, sesi olmaya devam eden değerli basın mensuplarımız ile "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" münasebetiyle düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Gazetecilerle sohbet eden Vali Atay basının, gece günüz demeden toplumu aydınlatmak uğruna çalıştığını ve en önemli mesleklerden biri olduğunu ifade etti.

Basının mesai kavramı gözetmeksizin doğru bilgi peşinde olduğunu dile getiren Atay, ‘’Kamu olarak her zaman basınımızın yanındayız. Gece gündüz demeden toplumu aydınlatmaya gayret eden, mesai kavramı nedir bilmeyen, doğru bilgi peşinde koşan basınımızın bu özel gününde, Vali yardımcılarımızla, Jandarma Alay komutanımız ve İl Emniyet Müdürümüz ile birlikte yanınızda olmak istedik. Hepinize teşekkür eder çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.’’ şeklinde konuştu.

Vali Atay, gazetecilerin çalışmalarını kolaylaştırma yönünde ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, kentte görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Bu haber 698 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Akçakoca Kort Tenisinde de Şampiyon
Akçakoca Kort Tenisinde de Şampiyon
Vali Aslan, Yangından etkilenen otel personeline geçmiş olsun dileklerini iletti
Vali Aslan, Yangından etkilenen otel personeline geçmiş olsun...