Reklam
Reklam
YAREN SALA, JUDODA TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

YAREN SALA, JUDODA TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

17 Mayıs 2022 - 14:57

Düzce Belediyesi Spor Akademisi sporcularından bir büyük başarı daha geldi. Kahramanmaraş’ta düzenlenen Türkiye Yıldızlar Judo Şampiyonasında mücadele eden spor akademisi sporcusu Yaren Sala, 63 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün direktifleri ile hayata geçirilen Spor Akademisi, Düzce’nin spordaki yüz akı olmaya devam ediyor. ‘Spor Şehri Düzce’ projesi kapsamında başarılı sporcuları barındıran akademi sporcusu Yaren Sala, Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Judo Federasyonu tarafından, 13-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta düzenlenen Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası 1 antrenör ve 13 sporcu ile katılan Düzce Belediyesi Spor Akademisi, Düzce’nin adım adım spor şehri olma yolunda emin adımlarla ilerlemesine katkı sağlıyor.

ŞAMPİYON YAREN SALA

Şampiyonada mindere çıkan sporcularımızdan 63 kilogramda Yaren Sala, Yıldızlar Türkiye Şampiyonu olurken, 50 kilogramda Arda Işık Yıldızlar Türkiye 5.'si, 52 kilogramda Ece Okuyucu Yıldızlar Türkiye 7.'si ve 46 kilogramda Efe Gürsoy Yıldızlar Türkiye 7.'si olarak müsabakaları tamamladı.

"HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR"

Elde edilen başarının ardından değerlendirme de bulunan Başkan Özlü, “Hiçbir başarı tesadüf değildir. Spor Şehri Düzce projesi kapsamında atmış olduğumuz adımların karşılığını kısa süre içerisinde görmeye başladık. Önce akademimizin Milli sporcularından Sabri Kıroğlu, Brezilya’daki İşitme Engelliler Olimpiyatlarında elde ettiği şampiyonlukla göğsümüzü kabarttı. Güreşçilerimiz Türkiye ikinciliği ile sevincimizi katladı. Şimdi de Judoda Türkiye Şampiyonluğu geldi. Sporcumuzu tebrik ediyorum. Emeği geçen başta Akademimizin başkanı Muzaffer Leblebici olmak üzere antrenör ve tüm akademi personelimize teşekkür ediyorum. Düzce’nin gerçek bir spor şehri olması için üzerimize düşen ne ise yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 


Editör: E. TAYHAN

Bu haber 1259 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Selçuk Aslan; iftar sonrası Düzce Arama Kurtarma Derneği (DAKE)'ni ziyaret etti.
Vali Selçuk Aslan; iftar sonrası Düzce Arama Kurtarma Derneği...
Akçakoca’da 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamaları devam ediyor.
Akçakoca’da 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası...