Reklam
Reklam
13 AYRI KURUMA EĞİTİM VERİLDİ

13 AYRI KURUMA EĞİTİM VERİLDİ

28 Şubat 2022 - 17:14

Bölgenin en güçlü itfaiye teşkilatlarından olan Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü teorik ve uygulamalı eğitimlerini sürdürüyor. İtfaiye Müdürlüğünce Ocak ayından bu yana 13 ayrı kurumda 358 kişiye uygulamalı yangın eğitimi verildi. 

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından 2022 yılı Ocak ayından bu yana 13 ayrı kurumda 358 kişiye uygulamalı yangın eğitim verildi. İtfaiye Müdürlüğü son olarak Düzce Üniversitesi "Dümerang" topluluğuna yangın ve yangına müdahale şekilleri, acil durumlarda bina tahliyesi, hortum atma ve toplama, yangın türlerine müdahale, yaralı kurtarma gibi konularda eğitim verdi.  

TATBİKATLAR NEFES KESİYOR
İl genelinde resmi kurumlarla birlikte okullarda, sitelerde, özel iş yerlerinde ve fabrikalarda afetlerle ilgili bilgilendirme çalışmalarına devam eden Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangın, deprem ve enkazlar da yapılması gerekenlerle ilgili eğitim veriyor. İtfaiye Müdürlüğü tarafından yapılan uygulamalı yangın söndürme tatbikatları ise nefes kesiyor. 
Zorlu eğitimleri başarı ile tamamlayan katılımcılara ise düzenlenen katılım belgesi veriliyor.
İtfaiye Müdürlüğü konusunda uzman personeli ile başta eğitim ve öğretim kurumları olmak üzere doğal afetlerle mücadele konusunda eğitimlerine devam edecek. 

Kaynak: Düzce belediyesi
Bu haber 2926 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne Gastronomi ve Gastronomi Eğitimi” ile “Geleceğin Gastronomi Trendleri ve Uzay Turizmi” Konuşuldu
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne...
"Atıl Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi...