Reklam
Reklam
AK Parti Akçakoca İlçe Teşkilatından Ak Parti Merkez İlçe...

AK Parti Akçakoca İlçe Teşkilatından Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Gül'e ziyaret

06 Mart 2023 - 18:05

Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte  Düzce  Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Gül İl başkanlığında ziyaret etti. Ziyarette başkana Ak Parti Akçakoca  İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Elif Mat ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri  eşlik etti.

İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ''Ak Parti Merkez ilçe Başkanlığı görevi öncelikle ailenize, partimize, ilimize ve memleketimize hayırlı olsun. Bu görevi başarı ile yürüteceğinizden hiç kuşkumuz yok. Görevinizin ağırlığının bilincindeyiz. Bu ağır görevde her zaman destekçiniz olacağımızdan endişeniz olmasın. Akçakoca halkı, Partimizin kuruluşundan bu güne desteğini esirgememiştir.Allahın izniyle bundan sonrada esirgemeyecektir dedi '' Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu '' İlçe teşkilatımızda görevli tüm yönetimimiz, partimizi bir adım daha ileriye götürebilmek için verilecek her türlü göreve hazırız dedi'' Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Gül  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu.

 

 

Bu haber 1783 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam Kalitesini Arttırıyor
Botoks, Spastisite (Kasılma) Tedavisinde Hastalarının Yaşam...
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne Gastronomi ve Gastronomi Eğitimi” ile “Geleceğin Gastronomi Trendleri ve Uzay Turizmi” Konuşuldu
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında, “Dünden Bugüne...