Reklam
Reklam
Akademisyenlere Yönelik Uluslararası Proje Hazırlama Eğitimine...

Akademisyenlere Yönelik Uluslararası Proje Hazırlama Eğitimine Yoğun İlgi

26 Kasım 2022 - 12:21

Düzce Üniversitesi, Düzce Teknopark ve Düzce Teknoloji Transfer Ofisi iş birliğinde düzenlenen “Akademisyenlere Yönelik Uluslararası Proje Yazma Eğitimi/TÜBİTAK 2237/B” programında akademisyenler bilgilendirildi.

Orman Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdullah Taşkesen, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haldun Müderrisoğlu, Düzce Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Pınar Gültekin, Düzce Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Özkan Şahin, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haldun Müderrisoğlu, Orman Fakültesi olarak yüzlerce iş projesi hazırlamış deneyimli bir ekibe sahip olduklarını söyleyerek, “Akademisyenlere Yönelik Uluslararası Proje Yazma Eğitimi/TÜBİTAK 2237/B” proje hazırlama eğitimini de en iyi şekilde katılımcılara anlatacaklarını vurguladı. Yaşanan deprem dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini de ileten Müderrisoğlu, bu zaman içerisinde katılım sağlayanlara ve eğitim veren akademisyenlere teşekkür etti.

Konuşmasını yapmak için kürsüye davet edilen Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, projelerin önemine değinerek, yapılacak olan bu eğitim programının da üniversiteler ve ülkemiz için yararlı olacağını ifade etti. Programda emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür eden Prof. Dr. Sözbir, başarılı bir eğitim geçirilmesi temennisi ile konuşmasını sonlandırdı.

Gerçekleştirilen açılış konuşmasından sonra uluslararası proje yazımı hakkında bilgilendirmelere geçildi. Öğr. Gör. İbrahim Gündüz’ün Avrupa Birliği (AB) çerçeve programları tanıtımı ile başlayan etkinlik, Orman Fakültesi öğretim elemanları sunumları ile devam etti.

Üç gün süresince devam edecek etkinlikte; Doç. Dr. Pınar Gültekin “Genç Araştırmacılara Yönelik COST Aksiyonları ve Olanakları”, Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Selman Gültekin “COST Aksiyonlarına Katılım ve Proje Deneyimleri”, Prof. Dr. Oktay Yıldız “Cost Hakkında Genel Bilgilendirme, Cost Nedir? Nasıl Bir Süreç Takvimi İçermektedir? Cost Misyonları, Cost Misyonları Nelerdir? Cost Hibeler, Hibeler Nelerdir? Araştırmacılara Ne Gibi Katkılar Sağlamaktadır? Cost Projeleri- Tecrübe Paylaşımı, Cost Projeleri (Cost Süreçleri ve Proje Takibi) - Uygulamalı Eğitim”, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Dayı “TÜBİTAK Lisansüstü Araştırma Burs Programları: 2214A-Yurtdışı Doktora Sırası; 2219 Yurtdışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı, Marie Curie Doktora Sonrası Burs Programı: Bireysel Burslar-Global Fellowship Marie Curie RISE(Research and Innovative Staff Exchange) Proje Fonu, TÜBİTAK Burs Süreçleri, Proje Takibi ve Kapanışı” konularında sunum yaparken, Doç. Dr. Engin Eroğlu ise “Cost Projeleri (Cost Süreçleri ve Proje Takibi) - Uygulamalı Eğitim” konusu hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

 

 

Bu haber 545 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Fikret Albayrak'ı Konuk Etti
Vali Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Fikret Albayrak'ı Konuk Etti
Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda Turizm Haftası Etkinlikleri Başladı
Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda...